Nieuwe updates

Vandaag zijn er weer een aantal mooie nieuwe modules toegevoegd aan ons reserveringssysteem

BTW mogelijkheid
Het is nu mogelijk om BTW op de facturen te vermelden, in het tabblad Mijn Vakantieverblijven kunt u per verblijf een BTW percentage toevoegen (afhankelijk van het land). Ook kunt u per optie aangeven of er BTW berekend dient te worden, wanneer u geen gebruik maakt van BTW dan vult u gewoon niets in.

Apparte module voor Hotels en Bed & Breakfast
Voor hotels en bed & breakfast hebben wij nu een apparte module ontwikkeld, in deze module kunt u per kamer een apparte bezetting en prijs aangeven. Zo kunt u alle kamers in één module kwijt en kan de klant kiezen welke kamerbezetting ze wensen. Wanneer u gebruik wenst te maken van deze module dient u uw vakantieverblijf wel opnieuw aan te maken en de beschikbaarheid opnieuw aan te geven.

Kinderen en prijzen
Bij het aangeven van een boeking kan de gast nu aangeven hoeveel kinderen er mee gaan, ook kunt u bij de opties en bijkomende kosten de kinderen uitsluiten voor bijv. toeristenbelasting.

Meerdere IFrames voor op uw website
Wij hebben een aantal extra iframes beschikbaar gemaakt voor uw website, zo is kunt u nu een iframe plaatsen voor de bijkomende kosten, welke ter informatie ergens op uw website kan worden geplaatst. Voor de campings, hotels en bed & breakfast is er een kalender bijgekomen, deze kalender laat zien of er uberhaupt in een bepaalde periode een kamer/plaats beschikbaar is. Deze code kunt u vinden bij \\\"Mijn Vakantieverblijven\\\" en \\\"Insluitcode opvragen\\\".

Uw reserveringen exporteren naar Excel
Het is nu mogelijk om alle reserveringen te exporteren naar een Exceldocument, dit is voor uw eigen administratie natuurlijk eenvoudig te gebruiken.

Annuleringsbutton
Bij de reserveringen is nu een annuleringsbutton toegevoegd, dit is het rode kruis achter een reservering. Wanneer u gebruik maakt van deze reserveringsbutton dan wordt de betreffende periode automatisch weer beschikbaar in het reserveringssysteem en de klant ontvangt automatisch een annuleringsmail.

Zaterdag 20 april 2013 van 10.00 tot 14.00 uur is er een inloopdag bij ons kantoor, wij kunnen u dan kosteloos helpen met de inrichting van uw systeem en u kunt alle informatie krijgen die u wenst. Wij verzoeken u wel even om u vooraf via de mail aan te melden, dan weten wij hoeveel mensen wij ongeveer kunnen verwachten.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem