Nieuwjaarsactie!

U verhuurt één of meerdere vakantieverblijven maar u wenst een grotere naamsbekendheid en meer reserveringen? Wilt u makkelijk en snel in contact staan met uw klanten? Met een Facebook-bedrijfspagina bereikt u op een snelle manier een grote groep mensen!

Eén van de mogelijkheden van een Facebook-bedrijfspagina is het aangeven van evenementen. Door een evenement aan te maken van bijv. een kortingsperiode voor uw vakantieverblijf vergroot u de kans op reserveringen. Met een Facebook-bedrijfspagina heeft u ook de mogelijkheid uw klanten continu up-to-date te houden. Zijn er bijvoorbeeld wijzigingen of heeft u nieuws voor uw klanten, dan kunt u dit via de Facebook-pagina delen met uw klanten.

UwBoeking.com verzorgt in samenwerking met RecreatieSupport.nl een Facebook-bedrijfspagina die aansluit bij uw onderneming en koppelt deze aan uw website voor maar €49,-. LET OP, deze actie is geldig t/m 31 januari 2014.

Bent u geïnteresseerd, twijfel dan niet en neem contact met ons op! Wij zijn te bereiken op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur per e-mail of telefonisch.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem