Verbeteringen en vernieuwingen

Er is altijd en overal ruimte voor verbeteringen en vernieuwingen, zo ook in ons reserveringssysteem. We hebben voor u weer een aantal aanpassingen en vernieuwingen toegepast om het systeem nóg toegankelijker te maken. Hieronder zijn de belangrijkste punten opgenoemd:

Om het uiterlijk van de reserveringsmodule aan te laten sluiten op de stijl van uw website kunt u nu de module stijlen. Dit kunt u doen door op het icoontje ‘Stylen Iframe’ te klikken achter het gewenste vakantieverblijf.

De kortingsmodule is vernieuwd, deze module maakt het een stuk makkelijker om kortingen toe te passen, bijvoorbeeld korting meerdere periodes, vroegboekkorting of last-minute korting. Voorheen was de kortingsmodule te vinden bij het invoeren van de gegevens van het vakantieverblijf, nu kunt u de kortingsmodule vinden naast het icoontje van ‘Stylen Iframe’, achter het vakantieverblijf. In principe werkt het geven van kortingen nu hetzelfde als het toevoegen van opties.

Bij de vakantiehuizenmodule was het al mogelijk om batchgewijs beschikbaarheid aan te maken. Deze manier van beschikbaarheid aanmaken is dusdanig aangepast dat het nu nog makkelijker is om batchgewijs weken, weekenden of midweken aan te maken.

Er kunnen nu ook rapportages uit het verleden worden uitgedraaid, eerder kon dit alleen in de toekomst. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om een rapportage van alle gemaakte boekingen in periode 07-2013 uit te draaien.

Mocht u vragen hebben over deze aanpassingen of heeft u een algemene vraag over het reserveringssysteem, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 – 17:00 uur. Vragen per e-mail proberen wij tevens zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem