SVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februari

De SVR (Stichting Vrije Recreatie) organiseert al 26 jaar lang beurzen voor alles wat met recreatie te maken heeft. Aanstaande zaterdag op 15 februari organiseert de SVR een beurs in de Evenementenhal te Gorinchem. UwBoeking.com zal daar ook aanwezig zijn.

Afgelopen zaterdag, 8 februari, stond UwBoeking.com met haar stand op de SVR beurs in de Americahal in Apeldoorn. De beurs resulteerde boven alle verwachtingen en daarom heeft UwBoeking.com besloten ook deel te nemen aan de SVR beurs in Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februari.

Wegens deelname aan deze onverwachte beursdag vervalt de inloopdag die gepland stond op zaterdag 15 februari op ons kantoor in Zwolle. In plaats van de inloopdag bent u nu welkom bij de stand van UwBoeking.com op de SVR beurs voor een presentatie van het vernieuwde reserveringssysteem.

De stand van UwBoeking.com zal naast de SVR-stand gevesitigd zijn. De beurs is geopend van 10.00 – 16.00 uur. Op vertoon van een geldige donateurspas kunt u gratis naar binnen. Mocht u niet over een geldige donateurspas beschikken dan bedraagt de entrée €5,-. Het parkeren op het parkeerterrein en rondom de beurslocatie is gratis.

Wij zien u graag op aanstaande zaterdag 15 februari in de evenementenhal te Gorinchem!

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem