Maak gebruik van de app of de mobiele website

Maak gebruik van de App of de mobiele website.


Voor de verhuurders, beheerders en eigenaren hebben wij ook een app en een mobiele website ontworpen, om uw reserveringen eenvoudig via uw smartphone of tablet te beheren. Bijna alle mogelijkheden die in ons CMS staan hebben wij ook in de mobiele website en de app opgenomen.

Hoe werkt het?


Voor android gebruikers:

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord op de normale website van UwBoeking.com, ga naar Instellingen en zet Uwboeking op smartphone gebruiken op ja.

U kunt nu met uw android smartphone naar http://www.uwboeking.com/UwBoekingApp.apk en download het APK bestand. Installeer deze op uw smartphone en u kunt direct aan de slag.

Voor Iphone gebruikers:

Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord op de normale website van UwBoeking.com, ga naar Instellingen en zet Uwboeking op smartphone gebruiken op ja.

U kunt nu direct met de browser in uw Iphone / Ipad naar http://www.uwboeking.com/mobile en u kunt direct inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Mocht u nog vragen hebben over onze app of mobiele website, dan horen wij het graag.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem