Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.com

Het reserveringssysteem van UwBoeking.com wordt steeds completer, dankzij de vele input die wij krijgen van onze klanten hebben wij weer een mooi aantal uitbreidingen gerealiseerd. Hieronder geven wij u een overzicht van de aanpassingen:

Eigen reservering toevoegen

Vanaf nu is het mogelijk een eigen reservering toe te voegen, wanneer u zelf gebruik wenst te maken van uw accommodatie dan kunt u deze reserveren middels een Eigen Reservering Toevoegen. Voor deze reservering wordt er dan geen factuur aangemaakt, hij staat in het reserveringsoverzicht en er worden natuurlijk geen boekingskosten in rekening gebracht. U kunt een eigen reservering toevoegen via de CMS, u gaat naar het tabblad reserveringen en u klikt op reservering toevoegen, klik nu op eigen reservering toevoegen en vul de gegevens in.

Reservering touroperator toevoegen

Wanneer u een reservering van een touroperator binnen krijgt, dan kunt u deze nu ook toevoegen in het reserveringssysteem om een goed overzicht te blijven behouden. Wanneer u een reservering touroperator toevoegt dan wordt deze wel geregistreerd bij uw reserveringen maar er wordt geen factuur aangemaakt, u kunt (indien gewenst) alles wel mailen naar de klant. U kunt een reservering touroperator toevoegen via de CMS, u gaat naar het tabblad reserveringen en u klikt op reservering toevoegen, klik nu op reservering touroperator toevoegen en vul de gegevens in.

Deelnemerslijst gebruiken

Wanneer u complete klantinformatie wenst, dan kunt u vanaf nu uw klant een deelnemerslijst laten invullen. U kunt de deelnemerslijst meesturen in de bevestigingsmail, door %personList% toevoegen in de tekst van de mail, dan wordt de linkt van de deelnemerslijst automatisch meegestuurd. De ingevulde deelnemerslijst kunt u terugvinden bij de reservering. U kunt via instellingen de deelnemerslijst aanzetten en direct gebruiken. Voor het gebruik van de deelnemerslijst berekenen wij geen kosten.

Marketing - Adverteren via UwBoeking.com

Vanaf nu is het ook mogelijk om via UwBoeking.com een advertentie voor uw veblijf aan te maken en deze te plaatsen op vele websites. Door deze advertenties wordt uw verblijf extra onder de aandacht gebracht bij de mensen die een accommodatie zoeken. Wij vragen voor deze dienst slechts een vergoeding van € 0,35 per website per week. U kunt in uw dashboard bekijken hoeveel mensen uw advertentie bezoeken. Binnenkort is het ook mogelijk om de advertentie eenvoudig bij onze partners te activeren o.a. bij ToerismeInfo.nl. Vergeet het dure en ingewikkelde adverteren door eenvoudig een advertentie bij UwBoeking.com aan te maken.

Een advertentie aanmaken doet u via het tabblad "Verblijven" en dan op het "Parasolletje" achter het verblijf te klikken, hier kunt u uw complete advertentie aanmaken en op ieder moment wijzigen wanneer u dat wenst.

Arrangementen aanmaken en beheren

U kunt nu ook gebruik maken van de Arrangementenmodule van UwBoeking.com, hierin kunt u naar wens arrangementen aanmaken en deze door u klanten laten boeken. U kunt uw arrangementen aanmaken en beheren via het tabblad "Verblijven" en dan het "prijslabeltje" achter uw accommodatie aanklikken. Vul de velden in die gevraagd worden en klaar.

De arrangementen worden automatisch getoond op alle websites waarop u via UwBoeking.com adverteerd, u kunt de arrangementen module ook op uw eigen website plaatsen door de HTML code in uw website in te voegen. De code kunt u opvragen via het voorlaatste icoon achter het verblijf "insluitcode opvragen" en kies bij modules "Arrangementen". 

Mocht u bij bovenstaande zaken hulp of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op: support@uwboeking.com of via 038-4669999.

 

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem