Updates aan ons reserveringssysteem

Namen toevoegen aan kamers (hotel en bed & breakfast)
Wanneer er gebruik wordt gemaakt van onze Hotel / Bed & Breakfast module, is het nu mogelijk om een naam aan een kamer toe te voegen. Dit kun je eenvoudig doen via: Verblijven, Beschikbaarheid en prijzen beheren en dan Kamerprijzen beheren. Hier is het mogelijk om een naam aan een nummer toe te voegen. Let op dit werkt tot maximaal 10 kamers.

Facturen nu ook in Duits, Engels en Frans
Wanneer er nu een boeking gemaakt wordt in een andere taal, dan wordt de factuur ook verzonden in de gekozen taal. Voor deze instelling hoeft u niets te doen.

URL invullen
Bij "Uw Gegevens" is er een extra veld toegevoegd URL, hier kunt u uw eigen webadres toevoegen. Wanneer u deze invult kunnen wij eenvoudiger promotie voor uw accommodatie doen. Wij willen u dan ook verzoeken om deze in te vullen.

Extra websites om te adverteren
Door het enorme succes van het adverteren via UwBoeking.com worden er deze week circa 15 extra websites toegevoegd aan het advertentienetwerk. Voor slechts € 0,35 per website per week kunt u uw accommodatie optimaal promoten. De websites worden momenteel al meer dan 1.000 keer per week bezocht door ca 850 unieke bezoekers. 

Wij adviseren u dan ook om een goede advertentie aan te maken in UwBoeking.com, dit kan eenvoudig via "verblijven" en daarna het "parasolletje" achter het vakantieverblijf aan te klikken. Nadat u de advertentie compleet is aangemaakt, hoeft u alleen maar op het potloodje te klikken achter een verblijf en een vink te plaatsen achter "advertentie netwerk gebruiken". (VERGEET NIET OM DAARNA OP DE KNOP "INSTELLINGEN WIJZIGEN" TE KLIKKEN)

Onderhoud aan onze server
Om de snelheid aan onze server te kunnen garanderen, zullen wij op 8-10-2014 onze servers updaten. Het zou kunnen dat deze dag onze dienst voor korte tijd onderbroken wordt. Alvast onze excuus voor het eventuele ongemak.

Mocht u nog wensen hebben voor het verder verbeteren van ons systeem, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar: info@uwboeking.com

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem