VOOR ELKAAR, MET ELKAAR

Het marketingnetwerk van UwBoeking.com groeit op dit moment enorm, en dit blijft door de zoekmachines van Google ook niet onopgemerkt. Door de unieke content die op de verschillende verhuurwebsites staan, worden onze pagina’s door Google goed geïndexeerd, dit resulteert op dit moment in een aantal van bijna 50.000 hits per maand. Dus uw vakantieverblijf of camping wordt regelmatig onder de aandacht gebracht bij vele potentiële klanten.  

Hoe maak ik nu een goede advertentie aan.

Het is belangrijk bij het aanmaken van een advertentie, dat u een korte maar ook pakkende unieke tekst gebruikt om uw verblijf of camping te presenteren. Denk aan de opvallende kenmerken, faciliteiten en kwaliteiten van uw huis of camping, zoals op wat voor soort locatie ligt de camping en beschikt het huis bijvoorbeeld over een buitenzwembad. Geef details over het type woning: hoe groot het is en wat voor soort huis het is. Ook het plaatsen van mooie maar ook scherpe afbeeldingen is uiterst belangrijk, want u kent allemaal het gezegde “Het oog wil ook wat”

Hoe maakt u een advertentie aan in het systeem.

Een advertentie aanmaken doet u via het tabblad "Accommodaties" en dan op het "Parasolletje" achter het verblijf te klikken, hier kunt u uw complete advertentie aanmaken en op ieder moment wijzigen wanneer u dat wenst. Na het aanmaken kunt u kiezen uit verschillende websites, om uw camping, B&B, Hotel of woning te plaatsen. De namen van de websites, geven duidelijk aan voor welke doelgroep deze bedoeld/geschikt zijn.

Na het aanmaken van uw advertentie, kunt u via het "potloodje" achter uw accommodatie het advertentie netwerk aan of uit zetten. Wanneer u alles goed heeft gedaan wordt uw advertentie altijd getoond op UwVakantie.com en op de websites welke u verder aan heeft gezet.

Wij houden de kosten beperkt.

Uiteraard is het plaatsen van uw advertentie op UwVakantie.com gratis, maar er zijn nog 48 marketing-websites (in verschillende categorien) aangesloten op ons systeem. Wij vragen voor deze dienst slechts een vergoeding van € 0,35 per website per week. U kunt in uw dashboard bekijken hoeveel mensen uw advertentie bezoeken. Vergeet het dure en ingewikkelde adverteren door eenvoudig een advertentie bij UwBoeking.com aan te maken. Het unieke van deze sites is, dat alleen gebruikers van UwBoeking.com kunnen adverteren op deze sites. 

Aarzel niet en maak vandaag nog een advertentie aan in ons systeem en verhoog hiermee uw bezettingsgraad van uw vakantieverblijf. Uiteraard willen wij u ook kosteloos adviseren/assisteren bij het aanmaken van de advertenties. 

Voorvragen kunt u ons altijd mailen op info@uwboeking.com of bellen op 038-4699999.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem