SVR beurzen wederom een groot succes

Na 3 SVR beurzen (Hardenberg, Den Bosch en Haarlemmermeer) en nog 1 te gaan, aanstaande zaterdag in Leeuwarden, kunnen wij nu al concluderen dat de aanwezigheid op deze beurzen voor ons een groot succes is geweest. Naast het verwelkomen van veel nieuwe klanten, is het ook altijd leuk om te zien en te horen dat je bestaande SVR-klanten ook tevreden zijn over ons systeem, tenslotte zijn zij prima ambassadeurs voor UwBoeking.com. Even bijpraten en nieuwe ideeën uitwisselen, daar is de beurs een plek bij uitstek voor.

Uiteraard gaan we kijken of het mogelijk is om deze nieuwe ideeën te implementeren in ons systeem, zoals u van ons gewend bent houden wij u zeker op de hoogte. Wat zeker op zijn plaats is, is een compliment aan de SVR voor de organisatie van de beurzen, wat een geoliede machine, heren en dames van de SVR onze dank hiervoor.

Het seizoen 2015 staat voor de deur, bent u er al helemaal klaar voor? Als wij u ergens mee kunnen helpen doen we dat uiteraard graag, bijv. door het toevoegen van de prijzen in het systeem of het aanmaken van nieuwe accommodaties enz. Ook als u andere vragen heeft, stuur dan gerust een mailtje en wij helpen u graag verder.

Wij wensen u voor het komende seizoen heel veel succes en natuurlijk een groot aantal boekingen.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem