Korting op de verzekering van uw vakantiewoning

De verzekering voor uw vakantieverblijf
Uw tweede huis is dé plek om even helemaal weg te zijn. De dagelijkse zorgen laat u thuis, uw vakantiehuis is er om te ontspannen. Of u nu een chalet in de bergen heeft, een zomerhuis aan zee of een bungalow op de boerencamping. En omdat u niet alleen uw hoofd leeg wilt maken, maar ook wilt houden tijdens uw verblijf, heeft de Europeesche een verzekering die u zorgeloos laat genieten van uw recreatiehuis. Dat is namelijk precies waar onze Recreatiehuisverzekering voor is bedoeld.


Verhuurde vakantiewoningen vaak niet goed verzekerd.
Uit recent onderzoek blijkt dat veel vakantiewoningen die verhuurd worden niet juist zijn verzekerd. Zo is vaak niet opgegeven dat de vakantiewoning verhuurd wordt. Laat uw polis vandaag nog controleren en stuur deze op naar info@checkensluit.nl. Vervolgens nemen wij contact met u op om uw huidige polis door te nemen en eventuele wijzigingen door te voeren.


Uw vakantiewoning uitstekend verzekerd
Met de Recreatiehuisverzekering van de Europeesche kunt u uw recreatiehuis het hele jaar door goed verzekeren. Maar hoe u uw tweede huis precies verzekert, is geheel aan u. U heeft namelijk de keuze uit drie basisdekkingen: Beperkt, Uitgebreid en Alle Gevaren. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook uw inboedel meeverzekeren. Evenals schade door brand, inbraak en storm. En als er iets misgaat, kunt u standaard rekenen op onze deskundige hulp én een snelle afhandeling van de geldzaken.


Ook voor recreatiehuizen in de verhuur
Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf niet bent. Ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren. Dan geldt een toeslag van 50%, maar sluit u de recreatiewoningverzekering via www.CheckEnSluit.nl dan ontvangt u een korting van 10% op de totale premie, dus is de toeslag slechts 35%.


Ook voor recreatiehuizen in de Benelux en Duitsland
De Recreatiehuisverzekering kunt u afsluiten voor vakantiewoningen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor uw woning in Duitsland kan extra premie gevraagd worden. Ook kunnen er beperkende voorwaarden gelden. Heeft uw een vakantiewoning buiten de Benelux of Duitsland neemt dan contact op met CheckEnSluit.nl op 0527-861112, dan zoeken wij voor u een passende oplossing.


Ook voor de inboedel van uw tweede huis
Ook uw inboedel kunt u verzekeren, bijvoorbeeld tegen diefstal of schade. Met de uitbreiding Inboedel zijn niet alleen alle spullen in uw tweede huis verzekerd, ook uw kleding en kleine huisdieren.


Speciale korting voor de klanten van Uwboeking.com
Voor de klanten die gebruik maken van de reserveringsmodule van Uwboeking.com geldt een korting van 10% over de totale premie.

 
 
Bekijk hier online de mogelijkheden voor uw vakantieverblijf

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem