Belangrijke Mededeling

Het is eindelijk een feit, UwBoeking.com gaat per 1 maart 2015 verder als zelfstandige onderneming. Tot op heden was UwBoeking.com onderdeel van Meer-ICT.nl Internetdiensten maar we vinden de tijd rijp om op eigen benen te gaan staan.

Wat veranderd er voor u, eigenlijk helemaal niets. Het enige wat we moeten aanpassen is ons bankrekeningnummer, waar de betalingen op plaatsvinden, dus betaald u via een overschrijving dan gaarne dit even aanpassen in uw administratie.

Onze complete gegevens zijn:

UwBoeking.com - Online Reserveringssysteem
van Haersoltemarke 4
8016DD  Zwolle
tel: 038-4669999
Mail: info@uwboeking.com


KvK: 62758624
BTW: NL854946287B01
Bank: 72.29.21.276
IBAN: NL72KNAB0722921276
BIC: KNABNL2H

Betalingen via I-Deal zullen vanaf 1 april 2015 weer mogelijk zijn, dit i.v.m. de verwerkingstijd van de wijzigingen bij TargetPay.

U begrijpt dit is een mijlpaal in ons bestaan en willen u als gebruikers van UwBoeking.com dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, en alle tips, op en/of aanmerkingen die u als gebruiker ons heeft gegeven om te zorgen dat er op dit moment een systeem van hoge kwaliteit.

Ook gaat onze dank uit naar onze licentiehouders die in de verschillende landen in de wereld ons systeem promoten en gebruiken. Uiteraard gaan we op deze voet verder en zullen uw vertrouwde contactpersonen ook in de nieuwe situatie uw aanspreekpunten blijven.

Nu het seizoen 2015 weer voor de deur staat is het belangrijk dat u naast de juiste beschikbaarheid in uw kalender ook aandacht besteed aan een stukje marketing/reclame. Op dit moment staan er een kleine 60 websites live, waarop u als gebruiker van UwBoeking.com exclusief mag adverteren voor een bedrag van € 0,35 per accommodatie per week. Gemiddelde aantal bezoekers van deze sites zijn ongeveer 30.000 per maand, deze bezoekers zijn allemaal doelgericht op zoek naar een vakantieverblijf, dus uw doelgroep.

Vanaf Maart 2015 zullen wij weer 2 x per maand factureren.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem