Nieuwsbrief 4 - April 2015

Vrolijk Paasfeest

Het seizoen 2015-2016 gaat dit weekend echt van start, hopelijk bent u er helemaal klaar voor, wij wel. Er hebben de afgelopen periode weer diverse uitbreidingen plaats gevonden in ons systeem, om het voor u als gebruiker nog makkelijker te maken. Zo hebben we de functionaliteit van terugkerende gasten geactiveerd. Door het invullen van de voornaam of achternaam van een terugkerende gast hoeft u niet alle gegevens weer opnieuw in te vullen, het systeem doet dit voor u, gemak dient de mens. Ook is er bij de module voor het versturen van een nieuwsbrief nu inzichtelijk welke e-mailadressen er worden gemaild. Daarnaast zijn er nog meer aanpassingen doorgevoerd, maar dat zijn er gewoon te veel om op te noemen. Zo als u leest, we blijven het systeem vernieuwen en optimaliseren.  Per 1 april 2015 hebben we ook enkele prijswijzigingen doorgevoerd:

Belangrijkste tariefwijzigingen per 1 april 2015

  • Gebruik app - was € 2,95 wordt € 1,80 per maand
  • White lable dienst - was € 2,40 wordt € 1,80 per maand
  • Nieuwsbrief versturen - was € 0,03 wordt € 0,01 per nieuwsbrief
  • Eigen reservering - was € 0,00 wordt € 0,45 per reservering

Voor de overige tarieven verwijzen wij u graag naar de website van UwBoeking.com en klik dan op het tabblad tarieven.

Adverteer nu SUPERVOORDELIG met uw accommodatie

De prijzen voor onze advertentie websites blijven ongewijzigd laag, namelijk € 0,05 per dag per accommodatie, per website. Nog steeds geen advertenties aangemaakt? Dan is nu het moment. Plaats nu een advertentie en wij zullen deze advertentie delen via Facebook en Twitter, daarnaast zullen wij deze advertentie gratis doorplaatsen op 15 verschillende marktplaatssites, waaronder Speurders.nl, Marktnet, Koopplein enz. Geef aan welke advertentie u heeft geplaatst en wij regelen de rest. Dit garandeert uiteraard weer extra en gerichte traffic naar u eigen website.

Mocht u nog vragen hebben dan zit onze telefonische helpdesk uiteraard voor u klaar!!

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem