Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

UwBoeking.com biedt u een online totaaloplossing voor het complete beheer van al uw reserveringen, administratie & marketing. Bij het reserveringssysteem van UwBoeking.com kunt u gebruik maken van al deze faciliteiten, en een prettige bijkomstigheid, het is voor u als eigenaar/verhuurder van vakantieverblijven en campings gratis. Naast het uitgebreide  reserveringssysteem beschikt UwBoeking.com ook nog over 64 marketingwebsites waar u als gebruiker van UwBoeking.com ook nog eens exclusief op kunt adverteren. Met een gemiddeld aantal van 50.000 gerichte bezoekers per maand op de marketingwebsites (en dit is nog steeds groeiende)  schiet u zeker uw doel nier voorbij. 

Door het gebruik van UwBoeking.com is het aantal boekingen bij onze huidige gebruikers met gemiddeld 20 % gestegen. UwBoeking.com is de afgelopen 4 jaar uitgegroeid tot een zeer betrouwbaar en gebruikersvriendelijk platform, met een continue visie op de nieuwe ontwikkelingen in de recreatiesector. Als Topleverancier van de Recron, leverancier van het reserveringssysteem van de website ElkePlek.nl en preferred supplier van de SVR, bediend UwBoeking.com een groot deel van de recreatiemarkt in Nederland en ver daarbuiten. Met een team van deskundige en enthousiaste medewerkers staan wij 24/7 voor u klaar.

Ook dit jaar zijn we weer aanwezig op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg en Gorinchem. U bent uiteraard welkom in onze stand voor een vrijblijvende demonstratie van ons systeem. Wilt u gratis toegangskaarten voor de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, neem dan contact op met Uwe van der Beek of stuur een email naar: sales@uwboeking.com.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem