AeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!

Aeweb was al enige tijd op zoek naar een strategische en stabiele partner die een online reserveringssysteem kan leveren die voldoet aan de eisen van deze tijd en heeft met UwBoeking.com de juiste partner gevonden.

AeWeb zal het  reserveringssysteem gaan inzetten op verschillende portals. Het product zal ook aangeboden worden als reserveringssysteem dat de ondernemer op zijn eigen website kan toepassen, onafhankelijk van een portal. AeWeb zal het reserveringssysteem onder de naam 123reserveren.com gaan exploiteren. Met deze partnerovereenkomst verheugen AeWeb en UwBoeking.com zich op een plezierige samenwerking.

AeWeb

Is een uitgever van verschillende portals in de recreatiesector, waarvan kamperenbijdeboer.nl één van de belangrijkste is. AeWeb is sinds 1996 uitgegroeid tot een solide onderneming. Het heeft een netwerk opgebouwd van betrouwbare partners, waaronder programmeurs, ontwerpers en hosting providers. Door de verscheidenheid in aanwezige disciplines is AeWeb zodoende daadwerkelijk in staat om totaaloplossingen voor het internet aan te bieden.  De diensten van AeWeb zijn doeltreffend, toepasbaar én betaalbaar.

Nieuwsarchief

Enkele HuisregelsLopende ProjectenUpdate release UBT-2018-33Update BTWOver UwBoeking.comNieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Uitbreidingen van UwBoeking.com Nieuwe website voor uw vakantiehuis of camping nodig?Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2015Nieuwsbrief 4 - April 2015Belangrijke MededelingKorting op de verzekering van uw vakantiewoningUwBoeking.com - Android app en mobiele website totaal vernieuwdSVR beurzen wederom een groot succesMeer reserveringen ontvangen? Adverteer via UwBoeking.comVOOR ELKAAR, MET ELKAARRecreatie Vakbeurs 2014 in VenrayRecreatie Vakbeurs 2014 in GorinchemRecreatie Vakbeurs 2014 - HardenbergUpdates aan ons reserveringssysteemBeschikbaarheid 2015Nieuwe mogelijkheden UwBoeking.comAdverteer met uw vakantieverblijf, nu via UwBoeking.comArrangementen module UwBoeking.comMaak gebruik van de app of de mobiele websiteBereikbaarheid tijdens de zomervakantieAanpassingen in ons reserveringssysteemSVR-beurs te Gorinchem aanstaande zaterdag 15 februariSVR-beurs aanstaande zaterdag 8 februari in de Americahal te ApeldoornVerbeteringen en vernieuwingenNieuwe website voor uw vakantieverblijfUw accommodatie gratis op UwVakantie.comNieuwjaarsactie!Handleidingen voor extra hulp en ondersteuningRecreatie Vakbeurs Gorinchem 25, 26 en 27 novemberRecreatie Vakbeurs Hardenberg - 5, 6 en 7 november 2013Bungarent en UwBoeking.com gaan samenwerking aan.Beschikbaarheid aanmaken voor 2014Recreavak 2013 Beurzen en EvenementenNieuwsbriefmodule toegevoegdOpeningstijden VakantieperiodeNu ook uw boekingen bekijken op uw mobiele telefoon.Binnenkort een UwBoeking app beschikbaar voor Android toestellenEigen reserveringen nu ook via beheermoduleRecreatie Vakbeurzen in Hardenberg, Gorinchem en VenrayLente aanbieding!Yvonne Habraken winnaar UwBoeking.com Twitter/Facebook actieNieuwe updatesUw relaties zijn geld waardWin een weekend of midweek naar BerlijnAeWeb en UwBoeking.com sluiten partnerovereenkomst!Ook zeer geschikt voor Caravan, Camper en Boten verhuur.BTW-nummer en KvK nummer toevoegen in de administratieMeertalige ondersteuning verder uitgebreid 20 april inloopdag presentatie/uitleg van UwBoeking.comExploiteer uw eigen reserveringssysteem