Reacties van gebruikers

Hieronder vindt u de reacties van onze gebruikers. Uw reactie hier? Mail dan naar info@uwboeking.com en wij zullen uw reactie plaatsen.

SchoneVakantieBungalow.nl - Exloo, Drenthe

In november 2014 hebben  Edward en Uwe ons over de streep  getrokken om te gaan werken met hun online boekingssysteem. Zij hebben dit geïntegreerd in onze nieuwe website en tot een goed werkend geheel gemaakt. We zijn blij met de zeer plezierige contacten, snelle service, en hun oplossingen voor onze specifieke wensen. Mede hierdoor kunnen nog meer gasten genieten van onze Schone Vakantiebungalows !  

Hortensia Eiland - Vakantiehuisje echt voor rustzoekers

Sinds 1,5 jaar maken we gebruik van UwBoeking.com diensten. Helemaal geweldig. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Men geeft hele handige tips, waardoor het heel handig voor de gasten is om op de site kijken waar men aan toe is. Zelf worden we volledig ontzorgd,  omdat dit handige boekingssysteem de facturering naar beide partijen heel handig en overzichtelijk regelt. Hierdoor kunnen we volledig aan onze Hortensia Eiland wijden. Het is dus een echte aanrader om de bezettingsgraad van Uw accommodatie te verhogen.    

Vakantiehuizen Reuzengebergte - Lampertice - Tsjechië

Wij gebruiken het systeem nu 4,5 jaar, wij hebben onze boekingen met ruim 200% zien groeien in een afnemende markt in Tsjechie. Dubbele boekingen zijn niet mogelijk en de administratie wordt automatisch bijgewerkt.