Reacties van gebruikers

Hieronder vindt u de reacties van onze gebruikers. Uw reactie hier? Mail dan naar info@uwboeking.com en wij zullen uw reactie plaatsen.

Camping Carpe Diem - Duitsland

Wij werken nu ruim een jaar met het systeem voor verschillende huuraccommodaties. Doordat het hele reserveringsproces volledig geautomatiseerd verloopt geeft dit veel rust voor ons. De gast ontvangt altijd direct een reserveringsbevestiging, welke je volledig naar eigen wens kunt schrijven, en kan eenvoudig via Ideal of PayPal betalen. Bij vragen en of verbeteringsvoorstellen wordt er altijd snel gereageerd. Prima prijs / kwaliteitsverhouding.   

Camping Umgritt in Luxemburg

      Sinds maart 2014 maken wij gebruik van het UwBoeking reserveringsysteem .Een Gebruiksvriendelijk reserveringssysteem met prima ondersteuning. Na een eenvoudige implementatie zagen wij het aantal reserveringen toenemen, reserveren voor onze gasten is eenvoudiger en sneller dan voorheen. De beheerdermodule geeft de omzet, boekingen, gegevens en facturen duidelijk weer, onze administratie is zo een stuk efficiënter te beheren. Het systeem voldoet aan onze verwachtingen en is onderhevig aan continue verbetering.         

Green Valley Park - Starkov (Tsjechie)

Zeer tevreden met het boekings systeem ! hadden we veel eerder moeten oppakken. Het scheelt enorm in het werk, op het park staan 21 woningen verdeeld over 6 en 8 persoons. De boekingen voorheen waren complex om handmatig bij te houden. Nu met het systeem gaat veel automatisch. De kans op dubbele boekingen is verdwenen en we hebben vanuit Nederland meer overzicht op de actuele stand van zaken. Ideaal. Ook de snelle service van Uwboeking verrast ons zeer aangenaam.  

SchoneVakantieBungalow.nl - Exloo, Drenthe

In november 2014 hebben  Edward en Uwe ons over de streep  getrokken om te gaan werken met hun online boekingssysteem. Zij hebben dit geïntegreerd in onze nieuwe website en tot een goed werkend geheel gemaakt. We zijn blij met de zeer plezierige contacten, snelle service, en hun oplossingen voor onze specifieke wensen. Mede hierdoor kunnen nog meer gasten genieten van onze Schone Vakantiebungalows !  

Hortensia Eiland - Vakantiehuisje echt voor rustzoekers

Sinds 1,5 jaar maken we gebruik van UwBoeking.com diensten. Helemaal geweldig. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Men geeft hele handige tips, waardoor het heel handig voor de gasten is om op de site kijken waar men aan toe is. Zelf worden we volledig ontzorgd,  omdat dit handige boekingssysteem de facturering naar beide partijen heel handig en overzichtelijk regelt. Hierdoor kunnen we volledig aan onze Hortensia Eiland wijden. Het is dus een echte aanrader om de bezettingsgraad van Uw accommodatie te verhogen.    

Lo Scricciolo Appartementen - Vakantie in Toscane

Wij maken sinds ca. 2 jaar van het boekingssysteem van UwBoeking.com. De reserveringen worden real time verwerkt in de beschikbaarheid module waardoor problemen met eventuele dubbele aanvragen niet meer mogelijk zijn. Uit de reacties van onze gasten merken wij dat onze site een zeer professioneel karakter heeft gekregen sinds wij van het systeem gebruik maken. Ook voor de verwerking van alle reserveringen in ons boekhoudkundig systeem biedt het systeem veel voordelen omdat bij een reservering automatisch de factuur direct word geproduceerd. Een verder belangrijk aspect is dat eventuele problemen door de helpdesk zeer snel worden opgelost en dat er continu gewerkt word aan verbeteringen en nieuwe aanvullende applicaties. Kortom, wij kunnen iedereen aanraden om met UwBoeking.com een samenwerking aan te gaan.  

Grevinga Verhuur - Appartementen verhuur Ameland

Wij zijn in het voorjaar gestart met uw boekingssysteem. Tot op heden zijn wij heel tevreden over de implementatie binnen onze website van appartementen verhuur op Ameland. Gebruikersvriendelijk, flexibel en betaalbaar. Online boeken is nu stukken eenvoudiger geworden. Het back-office programma verwerkt alle boekingen automatisch en is daardoor ideaal evenals historie van gasten, in-en uitchecken en omzetprognoses. Correcties en aanpassingen worden telkens tot tevredenheid opgelost. De software is voortdurend in ontwikkeling.   

Jabemee Outdoor - Verhuur van tenten

Het reserveren van kampeertenten die je zelf moet meenemen en opzetten is enigszins afwijkend van wat men normaal zou kunnen reserveren met dit systeem. Door het directe contact en open communicatie met de mensen van Uwboeking.com hebben ze het voor elkaar gekregen om een, voor mijn bedrijf, volwaardig boekingssysteem te ontwikkelen. Hierdoor hebben we veel minder administratie en veel minder telefoonverkeer waardoor ik me kan richten op het leiden van het bedrijf. SUPER blij mee!  

Appartementen Joossesweg - Westkapelle Zeeland

Goed te bedienen en in te stellen boekingsprogramma, met steeds meer extra mogelijkheden. maar zeker gelijk te merken resultaat van binnenkomende boekingen. Zeker een aanrader!   

Boersma Appartementen Schiermonnikoog

      Medio juli 2013 kwamen wij in contact met www.uwboeking.com , door een zoektocht op internet naar een nieuw & modern reserveringssysteem. Onze vele wensen werden omgezet in een goed werkend programma en de beloofde 20 % extra omzet werd moeiteloos gehaald. Nog steeds is de samenwerking perfect, en worden veranderingen en/of aanpassingen tot volle tevredenheid in het programma geïntegreerd.         

Camping Fautsburg - Zwarte Woud - Duitsland

Wij zijn meer dan blij met het boekingssysteem van uwboeking.com. Het werkt voor ons perfect en het scheelt heel veel uren werk. Wij vinden het een echte aanrader!!! Het is niet alleen het systeem wat erg goed bij ons past, maar ook de mensen achter het systeem. Edward en Uwe zijn altijd bereidt om te helpen, staan direct voor je klaar met al je beginners vragen. Kortom, wij kunnen en willen niet meer zonder. Heel erg bedankt jongens!!  

Vakantiehuizen Reuzengebergte - Lampertice - Tsjechië

Wij gebruiken het systeem nu 1,5 jaar, wij hebben onze boekingen met ruim 20% zien groeien in een afnemende markt in Tsjechie. Dubbele boekingen zijn niet mogelijk en de administratie wordt automatisch bijgewerkt.