+31 38 466 9999
09.00 tot 17.00 uur - op werkdagen
Gratis online reserveringssysteem

UwBoeking.com Online reserveringssysteem, gratis voor verhuurder

Het online reserveringssysteem van UwBoeking.com is voor eigenaren en verhuurders geheel gratis. Hoe is dit mogelijk zult u denken? Heel eenvoudig, wij berekenen een klein bedrag aan boekingskosten door aan de huurder. Dit bedrag wordt automatisch bij het totaalbedrag van de boeking opgeteld. 

Boekingskosten worden doorberekend aan de boeker

 Boekingskosten voor 1 tot 5 accommodaties € 4,95 per boeking

 Boekingskosten voor 5 en meer accommodaties € 2,45 per boeking 

 Bij camping, vakantiepark, hotel en bed & breakfast met meer dan 5 kamers of plaatsen geld ook het tarief van € 2,45 per reservering.

 Eigen reserveringen toevoegen (via eigen reservering toevoegen) is GRATIS

Doet u meer dan 500 reserveringen (via UwBoeking.com) dan kunnen wij u een héél scherp all-in tarief aanbieden.

 

Extra diensten welke u bij de "instellingen" in uw account aan of uit kunt zetten

 Gebruik van de UwBoeking app voor mobiele telefoon € 3,00 per maand

 Gebruik van onze whitelable diensten € 2,50 per maand

 Gebruik van onze SMS functie € 0,29 per SMS

 Versturen van nieuwsbrieven uit het systeem € 0,03 per verzonden mail

 

Voor buitenlandse bedrijven zijn bovenstaande tarieven excl. BTW, de BTW bedragen zullen dan ook niet op de facturen worden getoond.

 

Gratis support en ondersteuning

Op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur staat ons team van specialisten geheel voor u klaar, zij kunnen u kosteloos helpen bij de inrichting van ons online reserveringssysteem of voor het plaatsen op uw eigen website. Vragen en opmerkingen kunt u 24 uur per dag kwijt op support@uwboeking.com of tijdens onze openingstijden telefonisch op: +31 38 466 9999.

Reacties van gebruikers

Hieronder vindt u een aantal reacties van onze gebruikers. Klik hier voor de volledige lijst »

Boersma Appartementen Schiermonnikoog

      Medio juli 2013 kwamen wij in contact met www.uwboeking.com , door een zoektocht op internet naar een nieuw & modern reserveringssysteem. Onze vele wensen werden omgezet in een goed werkend programma en de beloofde 20 % extra omzet werd moeiteloos gehaald. Nog steeds is de samenwerking perfect, en worden veranderingen en/of aanpassingen tot volle tevredenheid in het programma geïntegreerd.         

Lo Scricciolo Appartementen - Vakantie in Toscane

Wij maken sinds ca. 2 jaar van het boekingssysteem van UwBoeking.com. De reserveringen worden real time verwerkt in de beschikbaarheid module waardoor problemen met eventuele dubbele aanvragen niet meer mogelijk zijn. Uit de reacties van onze gasten merken wij dat onze site een zeer professioneel karakter heeft gekregen sinds wij van het systeem gebruik maken. Ook voor de verwerking van alle reserveringen in ons boekhoudkundig systeem biedt het systeem veel voordelen omdat bij een reservering automatisch de factuur direct word geproduceerd. Een verder belangrijk aspect is dat eventuele problemen door de helpdesk zeer snel worden opgelost en dat er continu gewerkt word aan verbeteringen en nieuwe aanvullende applicaties. Kortom, wij kunnen iedereen aanraden om met UwBoeking.com een samenwerking aan te gaan.