Website Touroperators - Website grote Verhuurders - Verhuurwebsite Vereniging van Eigenaren

Verhuurwebsite voor grote verhuurders

Wanneer u 10 of meer vakantiehuizen, appartementen, tenten, caravans of campers verhuurd, bent u voor onze begrippen een grote verhuurder. Ons reserveringssysteem maakt het eenvoudig mogelijk hiervoor een professionele verhuurwebsite in te richten, tegen lage kosten. Uw klant kan rechtstreeks vanaf de website boeken, door een simpele muisklik kunt u accommodaties tonen op partnerwebsites van UwBoeking.com, alles is eenvoudig te beheren en aan te passen via de website van UwBoeking.com.

Hieronder een aantal websites welke reeds gebruik maken van deze mogelijkheden:

Wenst u meer informatie over een verhuurwebsite? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhuurwebsite Vereniging van Eigenaren

Heeft u een vakantiewoning of appartement in een park of resort? Dan hebben wij de oplossing om het aantal reserveringen significant te verhogen, door onze unieke module gekoppeld met een API aan een website. Iedere eigenaar kan een eigen module aanmaken bij UwBoeking.com, deze modules (van de verschillende eigenaren) kunnen wij eenvoudig koppelen aan een nieuwe website. Hierdoor ontstaat er een verzamelwebsite met het aanbod van het vakantiepark of resort. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Mocht u een totaaloplossing wensen voor het vakantiepark of resort? Neem dan contact met ons op middels onderstaand contactformulier.

Offerte aanvraag


Naam:
E-Mail:
Telefoon:
Bericht: