Website VVV kantoren

Weet u als VVV of Tourist Info Buro de mogelijkheden van overnachtingen in uw regio? Wat is er beschikbaar aan slaapgelegenheden en voor hoelang? Wat kost het? Kan ik de gasten ook een ontbijt aanbieden of stuur ik ze met lege maag op pad? Zijn huisdieren toegestaan?

Allemaal vragen die u als medewerker van een VVV of Tourist Info Buro waarschijnlijk heel erg bekend voorkomen. Nog belangrijker is, heeft u een antwoord op al deze vragen.

Gelukkig bent u niet de enige die met deze vragen worstelt, maar een oplossing is snel gevonden. In samenspraak met de verschillende VVV en Tourist Info medewerkers, waaronder Tourist Info Urk, is het ons gelukt om een systeem te ontwerpen waarmee al deze vragen, makkelijk te beantwoorden zijn.

Kijkt u eens op de website van Tourist Info Urk www.overnachteninurk.nl

Hier krijgt u een beeld van hoe het beter en efficiënter kan.

Alles overzichtelijk, en in deze tijd van tablets en smartphones, voor iedere toerist onmisbaar.

Op deze manier bereikt u een grote groep van potentiële bezoekers, die u kunt voorzien van de nieuwste informatie, alle activiteiten, maar ook info kunt geven over mogelijkheden om te overnachten en online te boeken bij de verschillende hotels, B&B of campings in uw omgeving.

Ook u als VVV of Tourist Info Buro kunt mee profiteren van deze ontwikkeling, wij helpen u graag.

Nieuwsgierig naar de prijs of wenst u meer informatie? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen dan geheel vrijblijvend contact met u op.

Offerte aanvraag


Naam:
E-Mail:
Telefoon:
Bericht: